Tips & inspo, Wellness
Kommentera

Boosta ditt immunförsvar

Sensommarvärmen håller ett stadigt grepp om landet. Men snart är den här. Hösten. Och vintern. Med allt vad det innebär. Jag har redan börjat boosta mitt immunförsvar med extra mycket näring. Dessa är några av mina favoriter.

DSC02210

Boosta din smoothie med grönt och din kropp kommer tacka dig. Spirulina, vetegräs, chlorella, korngräs etcetera. Smakar lite gräs, men du vänjer dig! Pigg och alert blir du på köpet. Och det gillar vi, eller hur?!

Kokosolja funkar inte bara till matlagning, utan även som kroppsolja. Två flugor i en smäll. Att steka i kokosolja ger laxen eller grönsakerna en härlig smak av kokos. Gott!

Råkakaopulver och mandelsmör. Två stora favoriter. Blanda råkakao i din smoothie, bre ett lager mandelsmör på en riskaka eller blanda i smeten när du gör energibars. Happy healthy energy!

Pukka lyckas med konststycket att göra gudomligt goda teer. Relax, Detox, Revitalise, After Dinner, Love, Green Thai… Smakerna är många.

DSC02211

GetRaw! När du varken har tid eller lust att göra dina egna rawfoodbars. Visst, det blir mycket billigare att mixa ihop sina egna energibars. Men ibland så! Healthy treats när det är som bäst. GetRaw kommer i olika smaker och finns att köpas vid välsorterade hälsokostaffärer. Vid Doctor salad och Blueberry Lifestyle finner man till exempel dessa godingar.

DSC02215

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s