Breakfast, Smoothies
Kommentera

Exotisk smoothie

En riktig läcker smoothie, bara paraplyet som fattas. Yum! – säger jag bara.

DSC02474 kopiera

Mixa 1 msk mandelsmör, 2.5 dl vatten/mandelmjölk (byt ut hälften av vätskan till kokosmjölk om du önskar en ännu mer ”jag ligger på beachen och slappar” känsla) 1 banan, 1/2 tsk äkta vaniljpulver, en gnutta kanel och ca. 2 dl fryst mango/papaya/ananas. Mixa allt till en jämn och fluffig smoothie. Tillsätt eventuellt lite vätska, beroende på vilken konsistens du önskar. Toppa med råkakao pulver och valfria bär. Hörde jag beach-häng i mitten av november!?

Exotic Smoothie

Mix 1 tbs almondbutter, 2.5 dl water/almond milk ( If you wish for an even more exotic flavour use coconutmilk instead!) 1 banana, 1/2 tsp vanilla powder, a hint of cinnamon and 2 dl frozen pineapple/mango/papaya. Mix until smooth and fluffy. If you wish add more liquid. Decorate with raw cacao powder and berries. Enjoy! The closest you get to hanging out on the beach in the middle of November.

DSC02481

DSC02475

Om du önskar tillsätta nån form av Superfood prova Maca pulver. Gör sig bra i denna typ av smoothie. En tsk räcker.

If you wish to add some kind of Superfood why not try out Maca powder. 1 tsp is enough.

DSC02478

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s