Lifestyle, Tips & inspo
Kommentera

Thursday luxury

Den första snön kom idag. Fast den försvann lika kvickt som den dök upp. Vi får hoppas den kommer tillbaka till helgen. Julkänslorna börjar i alla fall att infinna sig. Ingen stress, utan julmys med en kopp te och gudomligt goda rawfood treats från Doctor Salad i Stockholm. En butik som är väl värt ett besök om du har vägarna förbi huvudstaden. Där serverar man fräscha, näringsrika sallader, smoothies, rawfood treats, te, kaffe med mera med mera. Så kvällens snacks är inte bakat av mig utan av Doctor Salad. Chocolate Orange och Liquorice. Yum!

The first snow came today. But it melted as soon as it touched the ground. Too bad. I like snow so I wish for it to come back. Christmas feelings are starting to appear. No stress, but rather enjoying the evenings with a cup of tea and delicious rawfood treats from Doctor Salad in Stockholm. A café/shop definitely worth a visit! They serve fresh and nutrient salads, smoothies, rawfood treats, coffee, tea etc. So today’s snack is not made by me, but signed Doctor Salad. Thursday luxury at its best. Yum!

DSC02507

DSC02505

DSC02504

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s