Uncategorized
Comment 1

Mitt Kök

När Mitt Kök kontaktade mig för en kortare intervju kunde jag ju inte annat än säga JA! Vem vill nu läsa om lilla jag, tänkte jag (En sådan typisk finsk mentalitet att tänka så). Alltid roligt när någon uppskattar och kanske rentav även inspireras av det man gör. Jag är medlem på Mitt Kök och brukar således lägga upp recept även där. Ifall någon är intresserad kan man läsa intervjun här på Mitt Kök.

Mitt Kök är för övrigt fullspäckad med inspiration, härliga medlemmar och en mängd olika recept. Helt klart värt ett besök.

 

Mitt Kök

Ha en mysig torsdagskväll!

/Linda

 

Annonser

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s