Tips & inspo, Wellness
Comments 2

Ett framgångsrikare 2015

En god hälsa skapas inte under en natt, utan är något som byggs upp under en längre tid. Du måste inte bara avsätta tid för att ta hand om din hälsa, utan du behöver även viljan att må bättre. Utgå alltid från dig själv, dina förutsättningar. Gå inte ut för hårt i början. Keep it simple. Tänk inte att du ska börja träna inför maraton, äta frukt och grönt fem gånger per dag eller träna crossfit sex dagar i veckan (om du inte redan springer flera gånger i veckan, äter dina grönsaker tre gånger per dag eller redan tränar regelbundet vill säga). Utgå alltså alltid från dig själv. Utmana dig själv. Våga växa som människa, anta nya utmaningar och kliv ur din bekvämlighetszon. That’s where the magic happens. Och ge inte upp. Du kan hela tiden påverka din situation. Du styr ditt liv.

Några saker som jag ska ägna en extra tanke åt 2015 är följande:

1. Spendera mer tid i naturen. – Frisk luft gör mig avspänd, gör så att jag sover bättre och gör under för min hy.

2. Fortsätta äta ren och näringsrik mat. – Färskpressade juicer på ingefära, citron och  morot står högt upp på listan.

3. Bli ännu bättre på att avstå från socker.

4. Våga tro på mig själv. – Utmana mig själv, kliva ur min bekvämlighetszon.

5. Ägna extra tid åt saker som får mig på gott humör.  – Fotografering, umgås med mina vänner och pojkvän, resa, laga mat.

6. Prioritera vilan. Lyssna på kroppens signaler. – Andas, yoga, stretcha.

7. Testa någon ny idrottsgren. – Varför inte snowboard, surfing, crossfit?

8. Sprint träning. – Snabb, snabbare, snabbast.

9. Fokusera på vad jag vill åstadkomma och skriva ner tydliga mål. – Affirmations.

10. Inte skjuta upp sådant som känns jobbigt. – Bara gör!

11. Inte analysera sönder saker. – Go with the flow. Jag kan inte ha kontroll på allting.

 

DSC03901

DSC03910

DSC03900

Bilder fån min hemstad. Januari 2015.

/Linda

Annonser

2 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s