Lifestyle, Tips & inspo
Kommentera

Photo bomb

En av de bästa sakerna med att ha en matblogg är när det är dags för fotografering. Jag fullkomligen älskar allt som har med matfotografering att göra, trots att jag är långt ifrån att vara en proffessionell fotograf. Jag har ännu mycket att lära. Men jag gör det bästa av de förutsättningar jag har. Jag utvecklas mycket för var dag som går, ja det är väl som de säger – övning ger färdighet.

En nytt kameraobjektiv står högt upp på inköpslistan. Och jag skulle nog inte heller tacka nej till ett kök storlek större. Men fram tills dess får de här duga.

One of the best things about having a food blog is when it’s camera time. I love everything about food photography and styling, although I’m far from being a proffessional photographer. I still have a lot to learn.

But I’m improving my skills more and more for each day, surfing around the internet and reading magazines for inspiration is a must.

Buying a new camera lens is on my to-do list! And I certainly wouldn’t say no to a bigger kitchen. Until then, these will have to do.

DSC03793

DSC03783 kopiera

DSC02590

DSC03375

DSC01982

DSC02481

DSC03875

Antioxidant bollar

004 kopiera

DSC03851 kopiera

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s