Lifestyle, Tips & inspo
Comment 1

Sunny side up

Breakfast lovers! Good morning, or more like good day. My last day off before work starts again. 15 days of work at the cruise ship, feels like ages… Don’t get me wrong, I enjoy my work but I prefer to sleep in my own bed every night.

This morning I enjoyed an avocado toast with an egg on the side. Sunny side up! I squeezed a bit of lemon in the mashed avocado and seasoned with himalaya salt, turmeric and pepper. Really fresh and tasty. Now, three cups of coffee later, I’m ready to hit the gym. Who would I be without my morning coffee?! Most probably a pain in the ass.

By the way, I got a crush on eggs at the moment, in every form. I could eat like five per day, but try to stick to two. One of the best foods I know. There’s so much you can do with an egg – boil, fry, scrambled eggs, poached eggs… And they are full of protein and vitamins. But remember, buy the organic ones!

Have a wonderful weekend!

DSC04144-2

Frukost älskare! God morgon, eller snarare god dag. Sista dagen innan det är dags för jobb igen. 15 dagar till sjöss, känns som evigheter. Missförstå mig inte, jag gillar mitt arbete men jag föredrar att sova i min egen säng varje natt.

I morse njöt jag av en avokado toast och stekt ägg. Sunny side up! Jag pressade lite citron i den mosade avokadon och kryddade med himalaya salt, gurkmeja och paprika pulver. Nu, efter tre koppar kaffe, är jag redo att inta gymmet. Vem skulle jag vara utan mitt morgonkaffe?! Troligtvis a pain in the ass.

Jag har förresten en förkärlek till ägg för tillfället. Kunde lätt smälla i mig fem stycken per dag, men försöker hålla mig till två. Ägg är en av de bästa råvarorna jag vet. Det är så mycket man kan göra med ett ägg – koka, steka, äggröra, pocherade ägg… Dessutom är de fulla med proteiner och vitaminer. Men kom ihåg att köpa ekologiska ägg!

Ha en underbar helg!

DSC04137-2

DSC04146-2

DSC04134-2

DSC04130-2

Annonser

1 kommentar

  1. Pingback: Wake up happy | CleanEatingbyLinda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s