Lifestyle, Tips & inspo
Kommentera

Sundays

Lidingö bjuder på en ljummen höstförmiddag. Efter närmare 12 timmars sömn är jag mer än utvilad. Med en stadig grötfrukost vilandes i magen ger jag mig ut på en efterlängtad powerwalk. Den varma vinden smeker mina kinder och trasslar till mitt bångstyriga hår. Doften från havet får mig att längta efter en sommar som aldrig kom. Jag möts av glada hundägare, skrattande tonåringar, svettiga löpare och barn som precis lärt sig cykla. Jag går tills jag får skoskav, slinker in på Gateau och köper mig en sojalatte. Solens strålar värmer mina trötta muskler; jag känner mig energisk, tar ett djupt andetag och njuter av att det är söndag.

/Linda 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s