Breakfast, Smoothies
Comments 2

Smoothie-guide

Lördag och frukost i sängen. Bläddrar i det nya numret av tidningen Mattrender och denna soliga höstmorgon blir ännu bättre. I tidningen hittar du nämligen några av mina smoothie-recept, en för varje tillfälle – Smoothien som piggar upp, om du känner dig krasslig, efter träningen, för att starta dagen, ett hälsosamt mellanmål eller istället för något onyttigt.

Mattrender är för övrigt en relativt nystartad tidning; konsumentnära och oberoende. Det finns en mängd matnyttig information att ta del av i tidningen, väldigt intressant och givande läsning. Läs mer om matens hälsoeffekter, varför barn bör äta ekologiskt, om matparadiset Sicilien och hur du slipper äta bekämpningsmedel på frukt & grönt, samt mycket mer. Spring och köp vettja!

IMG_20151017_100600

Annonser

2 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s